Sv: Re: Är en Saab V4 75B värd att rädda?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Är en Saab V4 75B värd att rädda? Sv: Re: Är en Saab V4 75B värd att rädda?

#127283
rodder76
Deltagare
Christer A wrote:
Sällan man ser päronhalvor i trafiken nuförtiden. De man ser har oftast en entusiast bakom ratten. Vet att det rullar en mörkblå kortnos med varselljus här i stan. Det var inte svårt att uppmärksamma den i Tornby, när jag såg den där senast. På Preemmacken vid Älgvägen står det en ljusblå trubbis, antar att den tillhör mackägaren. Har också sett en på parkeringen vid musketörsvägen söder om US. Den har reservhjulet utanpå bakluckan likt en Lincoln continental. Så skaffar man en päronhalva syns man verkligen i trafiken.

Måste gå Offtopic
Den 96an vid Preemmacken Älgvägen tillhör en gentleman i verkstaden (undrar om det är han som driver verkstaden). Bilen är mörkblå (kommer inte ihåg färgens namn). På den macken är de Saabtokiga och det är knappt att man får åka där ifrån när man rullar in med TT. Det ska alltid lyssnas och tittas… mycket trevligt!
Den med ”Conniekit” bor i Johannelund och kan ofta ses utanför sitt garage när man tittar in mot Johannelund när man åker över korset från Braskensbro på väg upp mot Berga. Bilen har tyvärr inte setts lika frekvent där 2008 som innan….
Den blå 95an kände jag mig inte 100% bekant med dock… Sedan står det några V4or runt om i staden. Bland annat en i Skäggetorp som syns på väg upp från Biltema mot gamla Bergsrondellen.
I Vidingsjö fanns länge två kalasfina 95or (mitten 70tal) som brukades som every day drivers åt herr och fru. Har tyvärr inte sett dem på länge, vilket kanske beror på att jag mestadels är bosatt i Luleå
Utanför macken vid OK braskensbro finns någon som inet ratar Saabar. Har sett päronhalvor där, och han hade 2006 en 93:a som var till salu, till ett pris jag tyckte verkade högt (kanske berodde på okunskap om dess värde)
Såg en 96:a i mitten av augusti utanför Ford Forema. Grönmetallic (när kom den? 79-80?) och på håll såg den ut att vara i väldigt fin kondition. Fick tyvärr inte stanna för medpassagerarna.
Ute i Maspelösa står det en 96 trubbnos och sover… ser övergiven ut

Ja.. det finns helt enkelt lite bilar… men det är sällan man ser dem idag.
O så jag då… som kör 93:a när jag är i Linköping.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng