Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

Forum Övrigt Projekt / Min bil Sigge GT -69 (Husvagnsprojektet) Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

#103110
Martin Sigge
Deltagare

Hej Alla,

det går inte så fort framåt. Tar lång tid när man inte har bra fasta snickerimaskiner. Nu har jag i alla fall fått till ett hjulhus, och nästa kommer att gå fortare eftersom jag har sågat till delarna redan i samband med det första.

Jag skruvar dit allting lite löst nu och tänker mig att ta ner allting igen och limma med Sika eller liknande, när jag är säker på att jag inte behöver ändra något. Är det någon som har erfarenhat av något som kallas montagelim? Är det i så fall bättre än Sikaflex? Eller finns det ytterligare andra bra lim/tätningsmedel?

En annan sak jag tänkt på är att fråga om någon har några snygga hjul som den vill bli av med. 2 st då förstås. Det verkar vara exakt c-c 100 mm mellan hörnen i hjulbultskvadraten. Dessutom skulle det sitta fint med några snygga baklysen med lagom retro-stuk. Eller LED-lysen, men de är än så länge svinaktigt dyra.

Ytterligare en sak som jag funderar över är att det blir klumpigt med alla hörnlisterav trä. Man skulle ha L-skenor av rostfritt med förborrade hål i rätt storlek. Någon som vet var man finner en sådan cigarr?

Alla förslag välkomna

Här nedan följer två bilder på resultatet av dagens vedermöda.

Hadé gôtt!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng