Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

Forum Övrigt Projekt / Min bil Sigge GT -69 (Husvagnsprojektet) Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

#103961
Martin Sigge
Deltagare

God Afton Gentlemen,

det går långsamt, men det går. Efter att den värsta euforin har lagt sig har jag sansat mig lite och bestämt mig för att slutföra chassijobbet ordentligt innan jag går vidare med karossen. För att slippa behöva jaga någon som kan svetsa åt mig köpte jag en svetstransformator hos Clas Ohlson igår. Hade aldrig elsvetsat förr, men det verkar ju ganska lätt. Fick till rätt snygga och starka fogar efter att ha övat med tre elektroder på några skrotbitar.

Så nu har jag svetsat fast alla små plåtvinklar som jag tillfälligt hade skruvat fast, och flyttat två leder till bromsmekanismen, så att dragstängerna till bromsarna går längs sidorna och fram till dragkopplingen, istället för mitt över ”köksgolvet”.

Jag har även ropat in en skyport på Tradera för 50:- (+ 125 i frakt). Den passar bra som taklucka/nödutgång från ”sovrummet”. Är det någon som ligger på ytterligare en lucka i den stilen, så hojta till. Den kan behövas i ”kökstaket”.

Ja, detta var väl allt för idag. Plywood för karossidorna står på torkning i vardagsrummet som synes.

Återkommer när det finns mer att rapportera.

Yours

Martin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng