Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

Forum Övrigt Projekt / Min bil Sigge GT -69 (Husvagnsprojektet) Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

#105930
Martin Sigge
Deltagare

God afton i stugorna,

en liten lägesrapport:

Det går trögt, en massa småpyssel pga av bristande erfarenhet som husvagnsbyggare (nästa bygge, om det blir nå’t, kommer att gå betydligt snabbare). Dessutom går det sakta eftersom jag måste lura ut detaljlösningarna allt eftersom jag bygger (eftersom det inte ligger för mig att grotta in mig i alla detaljerna i förväg).

I alla fall, här är en bild på styrbords skrovsida före utsågning för fönster och dörr.Imorgon kommer babordsidan upp.

Jag frågade en gång om det var någon som hade några snygga hjul att offerera för vagnen, men jag har kommit fram till att de befintliga plåtfälgarna kan bli rätt snygga i sin omoderna stil, bara man får lite snygg färg på. Det som fattas är emellertid navkapslar.

Här är en bild av ena hjulet, det ser ut som att innerdiametern på navkapseln är c:a 23 cm. (den blåa cirkeln är bara en ring jag ritade mha en tratt för att ha något att syfta efter)

Är det någon som ligger på ett par kapslar som passar på dessa hjul? Eller vet var de finns? Helst ska det ju vara någon exklusiv logga på, typ Jaguar eller Ferrari eller så. Förslag någon?

Dags att börja förbereda sig för skönhetssömnen. Fortsättning följer.

/Martin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng