Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

Forum Övrigt Projekt / Min bil Sigge GT -69 (Husvagnsprojektet) Sv: Re: Att bygga en liten husvagn

#106097
Martin Sigge
Deltagare

Tack för de vänliga orden boys. Klart det ska bli fönster på sidorna. Tänkte mig några små runda (typ dia 150 mm) en bit bak så att man kan ha koll på läget inifrån sovavdelningen + några lite större på varje sida i vardagsrummet/köket med samma form som profilen på karossen. Framåt blir det en öppningsbar ruta från originalkarossen, se bild. Inte så snyggt, men det kanske går att lura till det på nå’t smart sätt. Får se. Dessutom blir det två skyports. En lite mindre i sovrummet, och en lite större i köket. Framrutan och den större skyporten syns på bilderna nedan.

Vad gäller navkapslar har jag faktiskt lekt med tanken på SAAB-kapslar. De är lite för stora för att passa på fälgarnas små humpar, med det är klart att det inte kan vara så värst svårt att få dit dem. Prisvärt alternativ är det ju dessutom. Om jag köper Moon-kapslar blir det de dyraste detaljerna på hela bygget. Vi får se. Prio 1 just nu är att komma igenom besiktningen den 20/6. Vad gäller Trollhättan kommer jag troligen inte, men det lär väl bli en sväng till Ulva Kvarn efter att vi kommer hem från Österrike/Italien på semestern (inte med Gammsaaben som dragbil till Italien).

Detta var allt för idag. Det är roligt att få uppmuntrande kommentarer. Tack ska ni ha!

Martin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng