Sv: Re: audi bromsar v4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 audi bromsar v4 Sv: Re: audi bromsar v4

#163094
Dicst
Deltagare
Vinkel4 wrote:
V4 oken är ju pressade så dom går fint att svetsa i.

Aha! Men fortfarande är det ju ”ett enda” format material om det är (kall)pressat som en detalj? Då har man ju inte utsatt det för värmepåfrestningar och strukturförändringar. I din beskrivning infogar man ju tre olika svetsställen på besvärliga punkter; halva oket (där kraften kommer över skivan och bänder oket) plus bägge infästningspunkterna (som utsätts för skjuvning när skivan roterar) om jag förstod dig rätt?

Nu säger jag inte att det är rätt eller fel, eller att det inte skulle fungera, jag bara drar paralleller till hur det ser ut för mina garagepolare som bygger LoCost Se7en och hur de måste/får göra/inte göra för att få godkänt av SFRO när de bygger.

fuling wrote:
Fjurre: Det 4-bult som gäller i den tråden.

Hmm? Ja, men det är väl knappast tal om att hitta gammelsaabens original bultcirkel i skivform bak? Eller skulle man använda främre medbringaren tillsammans med ett nav bak? De flesta som byter till häftigare bromsar byter samtidigt in sig på den större fälgmarknaden upplever jag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng