Sv: Re: Avreageringar och allmäna klagomål!

Forum Övrigt Off Topic Avreageringar och allmäna klagomål! Sv: Re: Avreageringar och allmäna klagomål!

#42771

Tro mig jag har försökt. Saken är den att den uppgivna inkomstnivån gäller tydligen vare sig jag fått några pengar eller inge! För att undvikit detta problem så skulle jag ha uppgett en högre inkomst än de 79′ som jag uppgav först… Men jag hade ingen aning att så var fallet! När jag frågar om detta menar de att jag har ett egenansvar att kolla upp de här grejerna! Nu har jag med hjälp av lönespecifikationer lyckats bevisa att jag inte överskridit de 79′ med mer än några tusenlappar det första halvåret och därmed fått ner summan rejält…

Mer än så kan jag tyvärr inte göra. Det finns ingen möjlighet att överklaga detta. Jag frågade vem jag kunde klaga till och fick då svaret; ”Ja… Det blir väll Björklund det…” Så jag ringde till utbildningsdepartementet men fick inte prata med honom… De tyckte jag skulle prova att maila….

För min del får jag nog tyvärr se slaget som förlorat… MEN jag anser fortfarande att CSN borde ha någon form av upplysningsplikt på sådana här grejer! Det kan ju omöjligtvis bara vara jag som råkat ut för sådant här! Som tur var för min del så påverkar det inte ekonomin värre än att det planerade extrabilsköpet får läggas på is.. Men någon som kanske fortfarande hankar sig på deltid eller ännu värre A-kassa skulle ju detta vara fullkomligt katastrofalt. ”tack staten, rakt in i skuldfällan…”

Nu hade jag inte tänkt att detta enbart skulle vara en tråd om mina förehavanden med CSN utan som en ventil för livets små förtretligheter!

Så fyll på med mer!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng