Sv: Re: B-motor turbo & OG900Cab event 2009

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter B-motor turbo & OG900Cab event 2009 Sv: Re: B-motor turbo & OG900Cab event 2009

#133699
900 classic cab
Deltagare
gindemo wrote:
Jörgen wrote:
Hoppas på att det blir någon av dessa helgerna i Juni 13-14 eller 27-28. Preliminärboka dessa helger om du vill uppleva ett trevligt arrangemang!

Inte så smart att lägga CabrioChallange den 28 juni då denna träff i Norrköping är detta datum. De var ju trots allt först ute med det datumet.

Jörgen wrote:
Det är ingen krock mellan träffar, istället bli det ett effektivt sätt att köra både CabrioChallenge och ”Scenery Tour”.
Två cabrioletdagar efter varandra, stället för att ta i anspråk två helger till cabrioletaktiviteter så blir det en. Dubbelt så roligt eftersom det blir 2 ”körningar”. Ett trevligt arrangemang i dagarna två för alla som gillar SAAB cabrioleter.Både Jonas och jag är glada över att CabrioChallenge är lagd så att bilentusiaster kan komma på både vår ”B-motor & og900cab-träff” samt CabrioChallenge-eventet.
Vi tror att detta kan bli väldigt lyckat.

Jag själv var med på förra årets CabrioChallenge och vet hur utmärkt anordnad och genomförd den träffen var, och jag är övertygad om att årets träff säkert överträffar förra årets.

Nu när de båda träffarna till synes kommer att ansluta till varandra blev både jag och Jonas överraskade/förvånade, men vi gläds verkligen åt detta.

Vi vill då passa på att klargöra att naturligtvis är alla SAAB-entusiaster välkomna på ”B-motor & og900cab-träffen”.

Träffen är upplagd på samma sätt som den årliga populära Gistadsmarknadens utställningar som sker i Östgöta SAAB-klubbs regi.
Vi har ett tema som för detta året är B-motor & og900cabriolet då dessa, som vi upplever det, ofta glöms bort trots att de båda tog marknaden med ”storm” och tvingade SAAB´s konkurrenter att kopiera deras koncept.
Dessa bilar kommer att stå separat för sig vid en av gräsmattorna vid slottet. Direkt bredvid den gräsmattan kommer det att bli en ”finbilsparkering” där alla andra SAAB-bilar ställs ut (oavsett om man kommer i 96TT eller 9-5 SC). Naturligtvis blir det trevligare för åskådarna om de olika modellerna står i grupper var för sig (som på SAAB-festivalerna).

Självfallet kommer Scenery Tour att läggas upp så att de olika SAAB-modellerna åker ”för sig” i var sin grupp, följd av de andra grupperna. Erfarenheten från tidigare träff var att man uppskattade när vägverksfärjan fylldes upp av enbart en modell vid fotograferingen (vissa av dessa foton har valsat runt på olika forum i några år).
Nu då CabrioChallenge sluter upp kommer det troligtvis bli så att vi fyller fler än en färja. Då vore det dumt att inte utnyttja tillfället att kunna ta foton på en båt full med SAAB av samma modeller.

Dock är det bra om anmälan sker så att vi kan boka bord på slottet till de som önskar äta lunch där. Vi behöver föranmäla hur många som skall äta lunch (pris och sort återkommer vi med, men utgå från att det blir en kötträtt samt ett vegetariskt alternativ.

Vi har beställt uppehållsväder & 20-25C varmt den 28/6 (SMHI ligger placerat i Norrköping så det var inga problem), avbeställningsskydd skippade vi dock helt……

Väl mött!

Bernt & Jonas

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng