Sv: Re: Bagagegolv Saab 93B-59

#62075
saabteddan
Deltagare

Hej!
Nytt input i detta ämne!
Jag har just svetsat färdigt bagagerumsgolvet i min 93a och golvet från 96an var inte detsamma. Vid en snabb inspektion tycktes det lika men det är en del som skiljer. Bland annat så är det olika avstånd mellan rillorna i sidled. Dessutom så är böjen/knäcken på golvplåten alltså mellan där tanken står och där reservdäcket ligger på olika avstånd på 93 kontra 96. Dessa är skillnader som man ser om man jämför golven med varandra. Nu är jag ganska säker på att man ändå kan passa in ett 96 golv i en 93a med ett mycket bra resultat, bredd är lika tex.
På min bli löste jag det så att jag fick skära isär 96 golvet i dalarna och ändra avståndet så det passade mot den del av 93 golvet som gick att behålla. Det blev någon extra svetsskarv här och där men gick det bra.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng