Sv: Re: Bakre pinjongaxellager

Forum Övrigt Allmänt Bakre pinjongaxellager Sv: Re: Bakre pinjongaxellager

#164687
stefan
Deltagare

jo det är klart att lager med fast innering har en klassning av spelet men det är isåfall en standardklassning utefter vad maskinerna klarar i normal produktion.
Ett ritningslager som det här är i det här fallet med delad innerring ger ju möjligheter att manuellt justera spelet till andra nivåer än vad som ges möjlighet i normal serieproduktion.
Ett standardlager har ju nästan alltid en form av spel som är optimalt för många applikationer medans ett dylikt pinjonglager kan gå med mycket snävare spel och i många fall rent nollspel om förutsättningarna så erbjuder.

Ett lager med delad innerring ger ju då helt andra möjligheter att finjustera detta jämfört med hel innerring. Med låga effekter spelar det nog ingen roll men på slutet insåg de väl att ju stummare de kunde få det ju bättre var det.
Ett dylikt lager ger ju heller inga möjligheter att shimsa in nån förspänning, det måste ju vara färdigt i lagerenheten från start.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng