Sv: Re: Balansaxelhaveri- Jämmer o Elände 3

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Balansaxelhaveri- Jämmer o Elände 3 Sv: Re: Balansaxelhaveri- Jämmer o Elände 3

#93711

kalle .p
Deltagare

Ibland måste man fråga som och det man har som hobby verkligen är en hobby. Skall man gå på sina gammla slitana knän för att få tillfredsrälelsen att få ratt en gammal Saab eller kan det vara bätter att offra en och annan modell Saab för turen skull.

Till back till 1977 vad jag bara en smal pannkaka hög och visste inte hur en bil såg ut än mindre än Saab min far har nästan alltid kör en traktor från hisingen. Med några stora problem hade jag inte.

Men idags läget har man störe problem kör själv en traktor från hisingen som bruks bil sedan ligger man sömn lös om natten och tänker på Saaben i garaget. Samt tänker om man vågar offra någon mer modell Saab kostnade börjar springa iväg.

Var på marknad igår där såg jag ett par Tekno Saab 96 827 för över 1800 kr. Att köpa två sådana är mer än jag gav för min riktiga Saab i skala 1/1 . Så det börjar bli dyrt att offra modell Saabar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng