Sv: Re: Balansaxellager ras

Forum Övrigt Guldtrådar Balansaxellager ras Sv: Re: Balansaxellager ras

#66488
mats jonsson
Deltagare

Jakob A! Tack för ditt tips. ILO-motorerna är sköna och mitt ursprungliga mål var att hitta en Monascoot med ILO och kick. Nu blev det inte så. Det är inte varje dag man hittar en 35 år gammal moppe som bara har gått 195 mil. Huvudsaken är att det inte var en Sachs.

Jag skulle gärna vilja köpa en blå Yamaha FS1 från 1975 om någon har en sådan att sälja. Helst med ramnummer 107797 för då är det min gamla pärla. Annars går det bra med en Suzuki från 1971-1975. Även en fräsch Dakota är av intresse

Fuling! En moppe måste väl trots all vara häftigare att läsa om en ett taskigt balansaxellager. Eller hur?

Det är vanskligt att höja oljetrycket. Oljespåren i lagren fräts helt enkelt ofta ur varpå man får ett lägre tryck. Det tycks vara så att problemet minskar om man har en oljekylare. Den ökade kanalvolymen tar kanske upp tryckstötarna bättre. En gissning bara.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng