Sv: Re: Bärgningsstrategi

    oktober 6, 2007 at 16:26 #112759

    Då har Jonas H och jag varit ute och monterat på hjul på åbäket, tur att vi hade med lite pallvirke för det blev många omtag innan vi fick upp den så pass att vi kunde få dit hjulen.

    Bakhjulen sitter ohjälpligt fast trots ihärdigt bankande med stor hammare på bromstrummorna. Trolig orsak är att den stått med trummorna direkt på backen med handbromsen åtdragen i hur många år som helst. Framhjulen däremot lyckades jag nog få loss men jag orkade inte dra runt dem med handkraft, den arbetsvinkel jag var tvungen att ha för att komma åt hjulen inbjöd inte direkt till några kraftövningar.

    Naturligtvis så glömde jag kameran men har mms:at några mobilbilder till Julle som han lägger ut om kvaliteten på bilderna håller.

    Nu när bilen har kommit upp en bit från backen så kunde vi besikta underredet för första gången och det ser ut att vara i gott skick så utsikterna att få den från platsen i ett stycke ser ljusa ut.

    Originalhjulen till bilen ligger kvar så jag hade fel om att dom skulle vara borta däremot så hade dom blivit lite kringspridda.