Sv: Re: Bärgningsstrategi

Forum Modellspecifika forum Saabo/Toppola/Husbil 92H Bärgningsstrategi Sv: Re: Bärgningsstrategi

#112785
Martin
Deltagare

http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=67148#Post67170

Kaparn, vi har ju inte bestämt hur det skall se ut? Att använda Saabklubbens Anslagstavla till stängda forum endast för vissa som betalar är en farlig väg att gå, och kanske inte förenlig med grundtanken med en öppen förening. Skapar vi en egen hemsida är det en helt annan sak.

”Ide´n som spånats fram av Jonas Leklem går ut på att de som är intresserade av husbilsprojektet och kan tänka sig att stödja det finansiellt får efter att ha betalt en summa som oavkortat går till kostnader för bärgning och renovering av husbilen, tillgång till ett forum av samma typ som Hotrodders 92:a projekt samt ett omnämnande med namn varhelst husbilen visas upp efter renovering m.m.”

Tack Emul.
Detta är onödigt att påpeka, men jag gör det för formens skull:
Jag vill be moderatorerna, som ”i egenskap av sitt ämbete” per automatik får tillträde till detta enskilda forum, att inte yppa innehållet eller dess existens. Forumet har skapats endast för att underlätta kommunikationen inom 92H-gruppen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng