Sv: Re: Bästa Saaben?

Forum Övrigt Allmänt Bästa Saaben? Sv: Re: Bästa Saaben?

#167136
turbocab
Deltagare

En sån här tråd får ju lika många olika svar som folk som svarar i den… Jag lägger min röst på og900S 1990-1993, Kombikupe. En sådan torde vara bland det bästa som gjorts i bilväg i Sverige. De bara går och går och LTT systemet ger körglädje med hållbarhet, förbrukning och bekvämlighet mäter sig med många bilar än idag. Men det krävs ju oljebyten och rostskydd, annars skiter det sig. Men det gör det ju med alla Saabar.

Det finns en stor växande entusiasm för 9000 här, det är kul. Tyvärr så har jag ingen större vurm för dessa. Min fars 9000i 2,3 1991 med ACC och all utrustning var så galet djävla dåligt att vi nära lämna Saab för alltid. Allt gick sönder på den djävla bilen, tom Kamkjedjan rasade vid 16k mil. Jag lever i den fasta uppfattningen att 9000 är mardrömmar att äga om dom gått över 10k mil, en uppfattning som till viss del flyttas med över till 9-5 där elektronikproblem och T7-motorer svårt drar ner betyget. Här är det nog GMs kvalitet och Saabs hårda miljö de senaste 15 åren som lyser igenom. För mkt som kan krångla kort och gott…. Eller så har jag haft en djävla otur bara.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng