Sv: Re: Bästa Saaben?

Forum Övrigt Allmänt Bästa Saaben? Sv: Re: Bästa Saaben?

#167331
mojje
Deltagare

Vi får väl hoppas på att SAAB tillverkar bättre och bättre bilar, ett företag som lever på meriter enbart överlever inte länge på dagens fordonsmarknad.
9-3an är en riktigt fin bil men med tanke på komfort och hållbarhet så säger jag SAAB 9-5, det är en riktigt rolig milmaskin. Och jag hoppas att nya 9-5an är ännu bättre och längtar efter nya 9-4 & 9-3.

Naturligtvis älskar jag min TT och skulle nog aldrig kunna göra mig av med den, men att säga att en bil som inte klarar mer än typ 10.000 mil innan motorn måste bytas/renoveras, bränsleförbrukning på ca 1.5l/mil och som är allt annat än utvilande att köra o.s.v. är SAABs bästa genom tiderna? Nej jag tycker inte det, kanske på sin tid men nyare SAABar är bättre och hoppas SAAB får fortsätta ta fram nya bilar! :duck:

ng9-3AeroCab, OG900 T16, og900Cab (projekttråd motorbyte)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng