Sv: Re: Bästa Saaben?

Forum Övrigt Allmänt Bästa Saaben? Sv: Re: Bästa Saaben?

#167342
fredrik
Deltagare

Fredde om du åker till Luleå så kan du träffa Tomas Törnqvist som bruksar sin 63:a som närmar sig 100000mil. Men tyvärr så räcker dessa inte till ändå för Melwin frågade om vilken modell som gav bästa Total ekonomi för bilens livslängd & då tror jag han menar att man får räkna om stålarna så att de är lika värda då som nu.
Mange var inne på helt rätt spår men de som säger 9-5 undrar man hur det står till för. Åtminstone om man menar de före 04 då en rejäl uppryckning verkar ha skett.

900:an var skapligt billig & det har aldrig varken 9000 eller 9-5 varit som dessutom inriktar sig till en helt annan kategori köpare.

Mange jag tror att gamla 9000 har skrotats rätt tidigt pga utav att de är dyra att reparera. Kopplings haveri är dyrt & en 9000 nära slutet med ett värde på runt 25000:- med frisk koppling & nära noll med trasig så skrotar folk hellre än att laga. Sen var det väl samma på tidiga 2,3 när kamkedjan gick efter 20000mil??

Näe Melwin har nog rätt efter sina 35År i branschen

Fredde dessutom så bor du geografískt rätt där gamla bilar inte rostar lika mycket. Kolla viggen959 tråd så ser du hur bilarna ser ut söder om dalälven

/Fredrik

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng