Sv: Re: Bästa Saaben?

Forum Övrigt Allmänt Bästa Saaben? Sv: Re: Bästa Saaben?

#167096
rodder76
Deltagare

Svår fråga.
Jag kommer lite halvt bissart att säga 9000i, under förutsättning att den har lite utrustning, såsom ACC, ABS och farthållare. Då har man en bil som är driftsäker, utan trilskande tändkasetter, men fortfarande en komfort som inte de äldre bilarna kommer i närheten av.
Sålänge man inte är helt bakom flötet är den dessutom relativt enkel att skruva på, förutsatt att man inte anser att en korrekt uppbyggd bil är byggd som en traktor…. Tyvärr finns det några detaljer man helst slipper att byta, men i sanningens namn; vilken bil har inte det?

Nu börjar 9000 komma till åren, och trots att det är en fruktansvärt bra bil i många avseenden, så förstår jag alla dem som hellre väljer en nyare modell. Både 9-3 i nuvarande snitt, och 9-5 är fina vagnar, men jag undrar om ”man” kommer vara lika belåten med dem när de är 20år gamla.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng