Sv: Re: Batteriböj – Flytta batteriet

Forum Modellspecifika forum OG900 Batteriböj – Flytta batteriet Sv: Re: Batteriböj – Flytta batteriet

#164416
antonn
Deltagare

@LiPoMannen wrote:

Javisst, har bilder i mitt projekt på garaget.org. Dock har bilderna pajjat så håller på att fixa dom ”as we speak”. 😛 Här är en länk ditt i varje fall: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=284870

Ljudet är gött som fasen, i mitt 18 års öra så låter det alldeles lagom dvs en mörk go ton när man tycker på (gillas stort i tunnlar 😛 ). På motorväg eller jämna hastigheter låter den inte mer än original i kabinen.
Jordpunkt under baksätet som synes på en bild i projektet var ingen vidare (fick 560 ohm i resistans en dag i den kabeln), rekommenderar att dra fram jord till motorutrymmet.

Jaså, det är du som har den bilen 🙂 Måste säga att du gjort ett riktigt bra jobb med den och grattis till körkortet!
Att ha en sån förstabil måste vara härligt! 😉

Simon:
Ser ut att vara en stabil installation. Kul att se en ”uträkning” på kabeldiametern, ska försöka hitta lite grövre kabel än den 21mm jag har, blir nog bäst så..
Efter jobbet så åker jag och köper lite kablar och kabelskor så bygger jag ihop någonting så fort jag skruvat ihop bilen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng