Sv: Re: Batteriböj – Flytta batteriet

Forum Modellspecifika forum OG900 Batteriböj – Flytta batteriet Sv: Re: Batteriböj – Flytta batteriet

#177475
lipomannen
Deltagare

@antonn wrote:

@LiPoMannen wrote:

Inte för att öka din orolighet, men för mig så fick jag 2a (motor ändrad) på downpipe, sportfilter samt att ic är monterat :S Gjorde om den till original sedan gick den igenom 🙂
Verkar som att jag fick en grinig jävel, då jag har hört att folk har fått igenom liknade og900:or utan bekymmer.

Det borde inte vara några problem att prata bort avgassystemet faktiskt, man kan ju skylla på mycket: ”Satt där när jag köpte den”, ”Svårt att få tag i original”, att det egentlig inte ger någon effektökning på en LTT osv.
Sen TROR jag att man får öka prestandan med 10% utan att regbesikta bilen, det står på i princip alla bilforum men jag hittar inte någon officiel information, stämmer det så får man i så fall öka effekten på en LTT med cirka 15 häst!
Men som sagt, det ska nog vara en grinig jävel om man får en tvåa på det, hade du original og900 IC och dom började bråka om det?

Nejdå, det borde inte va så svårt. Hade jag tagit bilen till det stället jag tog bilen på för ombess så hade den flygit igenom utan bekymmer med det jag nämnde åt han som jag fick ombess på. Har också hört om något med 10-15% utan regbess. Borde räcka för mig att ta bort pysventilen och sätta en bit slang istället och ha lite flyt i pratet inför nästa besiktning.

Japp, hade den lilla aero og900IC’en. Dock är min en og 900s utan ic. Tror han mest inte gillade dem blåa slangarna jag hade till den. Detta va då min första bess jag har gjort i mitt liv så vågade inte göra sur gubben mer sur, man vet ja aldrig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng