Sv: Re: Batteriproblem

Forum Modellspecifika forum 90/99 Batteriproblem Sv: Re: Batteriproblem

#93113
Krister K
Deltagare

Det är klart att kolen slits mer om genetaton jobbar hådare är så på alla el motorer strömen måste ut eller in någon stans och kolen sitter som en begränsning hur mycket ström man för ut eller in.

Så om motorn jobbar hådare så måste kolen slitas mer. [color:”red”] I detta faller så var batterit dåligt få får generaton jobba mer för man tar strömmen ifrån den i ställer för batterit som man gör nomalt. [/color]

Har tävlat i radiostyd bil el driven om bilen var för hårt växlad så knaprade motorn upp kolen på noll tid eller så bran motorn upp.

Nej, om allt är som det ska så tar man INGEN ström från batteriet. Däremot om generatorn slutar ladda av någon anledning så tas strömmen från batteriet, laddningslampan börjar lysa och strömmen sinar i batteriet.

/BesserKrister K

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng