Sv: Re: Bensin problem

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Bensin problem Sv: Re: Bensin problem

#92523

saab-jonte
Deltagare

bensinen: sug i slangen tills det kommer fram, svälj ingen bensin bara man blir så dålig i magen då , om pumpen fungerar som den ska så stannar bensinen kvar.

tändningen:
plocka ur fördelaren och vrid sedan runt motorn tills den är i övre dödläge, (cyl 1 i topp) det kan du känna vart det är ungefär genom att peta med en smal skruvmejsel i tändstiftshålet på cyl 1, kolla även på remskivan där inställningsmarkören finns, cylindern är i topp vart annat varv på remsikvan så endera blir det helt fel eller ganska rätt, har du en verkstadshandbok från ssk så underlättar detta, fördelaren monteras när motorn står i dödläge och rotorn ska varara ställd mot ”monteringsmärket” (en liten punkt på fördelarens gods på översidan mot ytan där locket monteras… fördelaren passas in och förs stadigt rakt ner och kontrolleras nu ska rotorn peka med mitten av spetsen rakt mot ett streck på samma sätt som ovan nämmnt med punkten, om inte så justera lite grann. som sagt vid mekning av bil rekomenderas handbok.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng