Sv: Re: Besvärlig lack V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Besvärlig lack V4 Sv: Re: Besvärlig lack V4

#94269

exceller8
Moderator

Putsade min bil i helgen med Hagmans lackrens och Sonax rubbing. Lackrensen/Lackrengöringen tyckte jag funkade riktigt bra men vissa ställen, t ex tak, motorhuv och baklucka är ”mjölkig” i färgen (siennabrun). Testade med rubbingen men den blev snarare flammig och med ränder, inte riktigt bra, tyckte inte den riktigt tog någon vidare heller, höll säkert på med rubbing och lackrens i 2 timmar bara på bakluckan utan att få det bra…däremot under kofångare etc. fick jag riktigt bra glans med bara lackrensen. En kompis tror att Turtle Wax rubbing compound skulle funka bättre än Sonax eftersom den är för mjuk/svag eller vad man ska kalla det …. Några förslag??!?!

P.S. Simonz rubbing har jag inte kunnat hitta någonstans heller – har även sökt på nätet utan att hitta någon återförsäljare

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng