Sv: Re: Bilder från Saab Skånias marknad 28 maj

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Bilder från Saab Skånias marknad 28 maj Sv: Re: Bilder från Saab Skånias marknad 28 maj

#87024
brandchefen
Deltagare

Ja med bredband och allting går det fort. Tack än en gång Bengt för ditt snabba agerande, men håll i kameran. Jag blev nästan skrämd när du sa att du tappat den i golvet. Tack alla ni som ställde upp , som köpte , som sållde och tack du där uppe för det fina vädret. Har jag glömt någon ????
Själv köpte jag inte så mycket men vad gör det. Roligt att träffa likasinnade, prata med gamla och nya människor och se på läckra bilar i olika skick och av olika modeller.
Själv körde jag till Svalöv efteråt till Lions loppmarknad och helt spontant köpte jag en tramporgel , fungerande, för 100:- . Jag får väl dra nån´ pastoral vid nästa Saab-Skånia årsmöte eller liknande.
Ulf

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng