Sv: Re: Bilregisteravgift?

Forum Övrigt Off Topic Bilregisteravgift? Sv: Re: Bilregisteravgift?

#110619
stefan w
Deltagare
Pelle S wrote:
Stefan W wrote:
Registerhållningsavg. känns som en onödig pålaga som jag antar bara finns för att driva in pengar. Det finns väl inga kostnader förknippade med att nåt finns i ett register. Däremot att lägga in i, eller ta bort ur registret lär väl kosta.

Ha ha! Ett data register som inte kostar något?! 😀 Har du inte sett hur många IT-administratöret, systemvetare, nätverkstekninker etc det finns överallt?! Hade det varit ett pappersregister skulle det nog vara som du vill; kostnade uppstår när någon skall hitta, lägga till eller ta bort uppgifter. Men dataregister, det är något annat det! De kostar offantliga summor bara av att existera… 😉 :duck:

Pelle

Det ligger nåt i det…..överallt så jagas kostnader utom där det finns en chans att skapa avgifter, där fördyrar man. Uppgifterna som det handlar om lär säkert funnits i pappersregister en gång i världen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng