Sv: Re: Bilregisteravgift?

Forum Övrigt Off Topic Bilregisteravgift? Sv: Re: Bilregisteravgift?

#110660
rodder76
Deltagare

Varje gång den där räkningen kommer så ler jag lite snett o tänker….. fy fan så onödigt kostnad.
Om jag minns rätt är det 35:/år vilket är så lite att man nästan vill skita i o betala den. Knappt så den är värd att lägga tid på.

MEN!
Det är precis en sån liten skitsumma som inte bryr mig i ryggen att behöva betala och det förvånar mig hur många som klagar över dess kostnad.
Precis som Pelle S sa så kostar ett dataregister en hel del att hålla i drift. Och för min del så tror jag ett sådant är billigare att hålla i drift än ett papperssystem.
Men tanke på att de sparar i princip allt gammalt så kan ni ju bara tänka på antalet pappersark som krävs för att hålla ett komplett register.
Ett enstaka papper tar inte mycket plats i anspråk. Men vem vill ha hela bilregistret liggandes i pappersformat på sitt skrivbord?
Just så… där hade vi lokalhyran oxå!

SÅ:
Jag är glad att jag bara behöver betala 35:-/år&bil för det är precis den lilla skitsumman som jag inte bryr mig om när det gäller en bil. En dosa snus mindre på 365dagar.
På min gamla 240 har det nu kostat mig 350kr…. samma bil har säkert kostat 10000:- att bara ha undanställd med tak över huvudet!
Så vad är 35:- att klaga över?

// David (som är glad att hans pappa betalade registerhållningsavgift i 25år så han nu kan köra 93B -59 på sommrarna)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng