Sv: Re: Bilregisteravgift?

Forum Övrigt Off Topic Bilregisteravgift? Sv: Re: Bilregisteravgift?

#110712
mats a
Deltagare

[color:#660000]Vilket fantastiskt gnäll många av er ödslar tid på.

Avgiften har det självklara syftet att påminna dig om att du har en gammal bil – eller 23. Om vi får en räkning på en bil som idag är en rishög där rosten tagit hälften av hälften och vi själva skar ut plåt eller plockade en list någon gång förra seklet, nog 17 ser vi till att skära ned den i småbitar och sortera delarna på miljöstationen, skaffa nya papper på den och skrota dem tillsammans med kaross och chassinummer. Antingen har man en avställd bil, eller så har man inte. Bort med skogsvraken!

Vad gäller kostnaden:: Vad jag minns så har avgiften höjts en femma sedan jag skaffade körkort, och det är tjugofem år sedan. Jämför det med bensin- eller mjölkpriserna…

Och den som här ovan ondgjorde sig över avi-kostnaden: skaffa e-faktura och spar de av dina skattepengar som läggs på porto och papper .

Synpunkter på sådant vi inte kan påverka är GNÄLL. Gillar du inte något så påverka det du kan. Kan du inte påverka det så är det troligen en naturlag, typ gravitationen.

[/color]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng