Sv: Re: Biltema

Forum Övrigt Allmänt Biltema Sv: Re: Biltema

#72387
andha
Deltagare

Mera tema..

Körde biltema bromsbelägg en vinter i bruxfyran (den du skrotade i somras Matthias). En vacker vårdag gick pedalen plötsligt halvvägs ner till golvet när jag skulle bromsa. Visade sig att det bildats rost mellan själva belaget och metallplattan det var limmat på varför hela härligheten släppte.

Förr kunde man på Biltema köpa en del märkesvaror som oljor, 5-56, permatex mm till bra priser. Detta upphörde dock i och med att man inom EU bestämde nåt i stil med att generalagenter har rätt till att ha monopol på försäljning inom respektive land. Hurra för fri konkurrens..

Annars ungefär samma inställning till Biltema som övriga skribenter. När jag handlat nåt ser jag till att öppna förpackningarna och efter bästa förmåga kontrollera produkten innan jag far därifrån. Rekommenderas dock inte med elektrisk oljebytare. Dom hade inte glömt att fylla den med olja innan leverans..

När det gäller oljefilter snubblade jag för en tid sedan över en amerikansk hemsida där någon köpt ett antal filter, sågat upp dom och kollat vad som fanns inuti. Skillde tydligen mer än man kan tro. Har inte kvar länken men den går nog att leta reda på.

Slutsatsen är väl att man sällan får mer än man betalar för.

/Anders H.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng