Sv: Re: Bimsan: Saab 96 -73

Forum Övrigt Projekt / Min bil Bimsan: Saab 96 -73 Sv: Re: Bimsan: Saab 96 -73

#168337
janneh
Deltagare

Idag åkte gasens nödlösning av och hemmabygget på. Två skruvförband från en draperistång från Ikea (!)visade sig passa perfekt: Inte bara var längden rätt utan hålen dessutom gängade så jag slapp dra med skruv och mutter (annat än där jag ville ha extra säkring). Konstruktionen fick precis plats mellan förgasaren och fördelarlocket och det vore väl 17 om den här ska gå av! Säkrade för säkerhets skull alla skruvar med Loctite också. Så originalstaget som ska komma på Posten sparar jag nog som reserv.
Passade även på att flytta fiskelinan till choken. Den har tidigare dragit i nederdelen av staget till tomgångsförhöjningen och den lösningen har inte varit riktigt lyckad då den haft en tendens att göra så tomgångförhöjningen inte vill koppla ur. Nu drar linan i överdelen på samma stag, uppe vid huset för bimetallfjädern. Förhoppningsvis funkar det bättre.
När jag startade funkade i alla fall allt perfekt! :wiiiiiieeeehhhhaaww:
Jag har fortfarande problem med att det läcker in vatten på vänster sida i bagagen. Hade skickat efter lite kantlist som jag passade på att knacka dit på karossens plåtkant. Nu ligger den gamla bagagerumslisten mot den nya listen och jag justerade bygeln så man måste ta i lite för att stänga luckan. Förhoppningsvis ska detta lösa problemet. :jobbar:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng