Sv: Re: Blivande SAAB 9-1

Forum Övrigt Allmänt Blivande SAAB 9-1 Sv: Re: Blivande SAAB 9-1

#118996
rodder76
Deltagare

Nu skämmer Saab bort oss med nyligen presenterade Aero-X och 9-4X känns som det va igår de visade.
Jag gillar verkligen 9-X Hybridens formgivning med tydliga drag utav Aero-X i fronten och Bondbug i baken. Synd bara att de väljer att lägga krutet på 9-4X.

Vad gäller drivmedel så tror jag personligen på att ickefossila bränslen är bättre alla dagar i veckan mot olje-drivmedlen. Jag är dessutom som Saabfanatiker stolt över Saab´s arbete mot alternativa drivmedel. Kanske är det GM som äntligen förstått att de måste profilera varje varumärke specifikt och att det är därför Saab får nöjet att presentera dessa ”nymodigheter”

Sen att det finns personer som köper en E85-bil och kör den på bensin är ett jäkla hyckleri och det ska inte Saab behöva stå till svars för. Höj bensinpriset till 20kr/litern så kanske det blir lite eld i baken på brukarna eller vi får framförallt hoppas på att USA:s näste president vågar ta i med hårdhandskarna.
Att försöka försvara sig med räckvidd på bilen bilen Bensin vs E85 funkar inte för mig.
Oljan är kraftigt undervärderad och tyvärr har väldigt många i västvärlden svårt att acceptera detta faktum.

Det är klart som korvspad att även jag vill åka billiga mil, men jag anser att rätt ska vara rätt och det är banne mig inte rätt att suga blodet ur planeten och sälja till rea-pris.

Till dieselvänner:
Jag är varken miljöaktivist eller påläst om miljöaspekterna. Men hur kan diesel vara det miljövänligaste? Är inte det som att slänga bly i naturen och säga ”av jord är du kommen och jord ska du åter bli”
Dessutom så kom det nya rön och artiklar för inte så länge sedan som påvisar att dieselbilar med partikelfilter inte är miljövänligare än dieselbilar utan partikelfilter per automatik utan att vissa av partiklarna som fortfarande släpps ut är giftigare….. nicht gut.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng