Sv: Re: Blött i motorrummet – Vad är normalt?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Blött i motorrummet – Vad är normalt? Sv: Re: Blött i motorrummet – Vad är normalt?

#36407
Dicst
Deltagare

Ja, den enkelförgasaren har bl a haft bekymmer med tändningen, men det är inte det enda orsaken. Det är något mer spök där. Den är trimmad enligt anvisningar och det är inga vansinniga porttider.

Trippelförgasaren däremot var byggd av en välkänd trimmare enligt den gamla skolan och den gick rent och bra när man väl hittat rätt med bestyckningen. Garanterat höga durationer på alla portar, men trots det så blötte den ner mer än vad jag är van att se. Det kan bero på massa saker, t ex glappiga förgasare etc.

Frågan kvarstår alltså; Hur såg det ut när ”proffsen” tävlade med sina bilar på tiden det begav sig med liknande trimningsgrad och fräscha grejer? Var det en dusch av oljeblandat som dränkte även de bilarna som var riktigt hårdtrimmade, eller var det mer ett lätt moln av oljedimma?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng