Sv: Re: Bottenplugg i bensintanken? (saab 96 -72)

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Bottenplugg i bensintanken? (saab 96 -72) Sv: Re: Bottenplugg i bensintanken? (saab 96 -72)

#86890

anonymous
Deltagare

Ok, var just ute och provade lite till (tokregnade tidagare, inte sugen på att ligga på marken då).
Just nu känns det som att det bästa alternativet vore att helt enkelt kasta in en tändsticka under bilen (där det numera droppar bensin) och beskåda vad som händer. För mer svordomar har jag nog inte kastat ur mig det senaste halvåret.

Provade med mutterdragaren. snurrar som tusan, men det enda resultatet av det var en bensindroppe som flög rakt i ögat, svider fint. Provade klämma fast en sån där ”svetstång” och försökte dra och skruva samtidigt. Gick inte alls, slant och klämde mig var det enda resultatet av det, förutom bensin fulla handen (jo, jag är överkänslig mot bensin också, varför jag nu har en underbart svidande hand)…

Så det enda jag kan göra är alltså att ta loss tanken (försökte det på en v4 jag skrotade en gång, gick f-n inte att få ut, trots våld) och försöka då? Bara för att nåt klatter har dragit gängpaj just på den bil jag har!! Så klart ska vi även ha barn om 5 veckor och innan dess ska huset vara målat, badrummet färdigrenoverat och saabjä-eln gå. Precis nu jag behöver såna här grejer som tar otroligt mycket tid i onödan

Nåväl, tack för hjälpen, då vet jag att det inte är som det ska på min bil…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng