Sv: Re: boyd död?

Forum Övrigt Off Topic boyd död? Sv: Re: boyd död?

#118908
rodder76
Deltagare

Jag har aldrig gillat hans personlighet och trots att han kan vara trevlig när man hälsar på honom så fick jag en känsla av att det fanns en räv i bakfickan om man skulle trampa på fel tå.
Men trots att alla erfarenheter inte är goda så kommer han saknas enormt mycket… Få personer har haft samma betydelse för bilindustrin eller eftermarknads-industrin som Boyd och trots att det finns en uppsjö både bättre, roligare och trevligare människor så vet i tusan om det finns nån som ”är större”

Han kommer att få en ikonstatus och jag kommer minnas honom och hans arbete genom mitt liv. Boyd, jag kommer sakna dig och ditt arbete som fått Streetrods att stå i finrummen även i miljöer där de inte naturligt hör hemma.

Enligt obekräftade rykten så var det blodförgiftning som besegrade honom. Det ryktas att han klagat på yrsel, svimmat och även att han somnat i bilen och sånna konstiga saker. Hans hustru ska ha kört upp honom till sjukan där de fann blodförgiftning, men som de inte lyckades vinna över.
I Sverige har sändningen av Am HotRods legat efter rätt mycket, och de slutade filma för ett bra tag sedan då utveckligen inte gick åt det håll som producenterna önskade. Men tydligen så skulle filmandet återupptas nu (1mars?´)… men vi får väl se hur det går med detta då tragedin är ett faktum.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng