Sv: Re: Bromsslang 9000 ok

Forum Modellspecifika forum OG900 Bromsslang 9000 ok Sv: Re: Bromsslang 9000 ok

#182413
saabaero
Deltagare

@joH900 wrote:

@SaabAero wrote:

Kommer att redovisa resultatet i min projekttråd på STCS 😉
Går planerna i lås blir det banpremiär 16/4 :ugeek:

Kom och tänka på att jag för längesen läste om någon som hade provat detta, och efter att ha klippt ihop denna bilden så ser det helt klart ut att kunna stämma att det skall gå att få dit… Med Volvo-beläggen på plats så borde man utnyttja mer eller mindre hela diametern på skivan?

MVH

Har bara gjort en snabb check men infästningarna ser ut att passa utan mods. Kan möjligen behövas lite finputsning för att säkerställa att det inte kärvar 😕
Det som ser ut att kunna bli problem är inre belägget där det är ganska tight mot bygeln. Framförallt i de inre ”hörnen” på belägget där 9000 belägget är betydligt mer avsmalnat.
Vitsen är helt riktigt att utnyttja större yta på skivan, dvs inåt och förhoppningsvis även lite utåt för att slippa den rostkanten. Större beläggsyta borde ge lite bättre bett.

Räknar inte med någon herrejössesskillnad men många bäckar små 🙂
Faktum är att de stora 9000 bromsarna ger riktigt bra bett på en 900 men kombinationen är långt ifrån odödligt på en bana.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng