Sv: Re: Bruksbils jakt!

Forum Övrigt Off Topic Bruksbils jakt! Sv: Re: Bruksbils jakt!

#33515
Martin
Deltagare

Priset var helt OK. Två ägare, den första var Saab fram till -98, och den andra var säljaren. Serviceboken väl ifylld. Svart med glaslucka, manuell och utan TCS motsvarade precis min köpspec. Ett alternativ hade varit en blå eller röd.

9000 Aero är ju lite av en ikon. Pilotstolarna flörtar inte så lite med GT och Saab Sport & MC.

Men en 9-5:a tycker jag låter som ett oförskämt bra köp med hänsyn till vad man får för pengarna. 9000 var tex bland det mest trafiksäkra som fanns, men med 9-5 nådde Saab nya höjder.
@rodder76 wrote:

@Martin wrote:

Kan hålla med om det. Gav 25´för en 9000Aero med 18.9´på mätaren förra året
Men det går att köra toksnålt och prestanda finns där redo att plockas fram om det behövs, och de känns oerhört väl ihopskruvade.

Jag skulle nog vara beredd att ge de pengarna för den bilen, om den var manuell och hade taklucka (och inte hade någon hemsk färg). Men man ser ofta de priserna för 30’+-milare med obefintliga framskärmar, nersuttna stolar och allmänt sjabbiga Aero’s.
Jag sökte en bruksholk och köpte en bruxpulka med skavanker…. men jag anser att jag fick mest bil för pengarna.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng