Sv: Re: Busracernittiosexan Betty Blue

Forum Övrigt Projekt / Min bil Busracernittiosexan Betty Blue Sv: Re: Busracernittiosexan Betty Blue

#132288

kaparn
Deltagare

Då ska vi gör en liten summering av detta projektet so far.

Mitt mål var att få ut en rolig bil på vägen till ett så lågt pris som möjligt och resultatet är att en månad efter inköpet så är bilen nu körbar till en totalkostnad av mellan tummen och pekfingret 9000:- inkl. inköp, delar, försäkring och besiktning (och ombesiktning :grin:) hyra av biltransport och resa till Laxå för att köpa en huv mm.
En hel del grejor har jag ju haft på hyllan och det räknar jag inte in det har ju bara varit bra att få användning för grejor som annars kanske aldrig kommit i bruk beroende på att dom är lite för dåliga att säljas eller monteras på en finbil.

Lite tur har jag haft i och med att det redan suttit frächa gasstötdämpare på bilen vid köp och att bromsarna var iordninggjorda strax innan den ställdes av (-97 enl. skattemärket)

Bilen är ju långt ifrån färdig och kommer förmodligen aldrig att bli det heller, jag har tex. ingen dörrlist på Vänstersidan och att åka med trepetad låda överlåter jag med varm hand åt originalfanatikerna 😀 jag har en fyrpetad låda och en rattstång liggandes någonstans och i den vevan så blir även instrumentbrädan utbytt till en nyare ev. med sportinstrument, men detta får vänta tills det blir lite varmare och trevligare utomhus eftersom jag inte har möjlighet att värma upp i garaget just nu.

Det som händer nu närmast är att jag ska låna ett varmgarage och måla på lite blemmor här och där samt applicera alla dekaler :hammer: fotouppdate kommer när det är klart.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng