Sv: Re: Bygga biltransport.

Forum Övrigt Off Topic Bygga biltransport. Sv: Re: Bygga biltransport.

#60602
kaparn
Deltagare

I stort sett allt som rullar i ett annat EU-land går att registrera i Sverige. Jag har tagit in 4 bilar från England hitills och det har inte varit några problem. (Utom en senil besiktningsgubbe i Falun som slarvade bort papper vid två olika tillfällen och ställde till ett helvete) Men nu har jag reg.besiktat i Uppsala dom senaste gångerna och det har varit otroligt smidigt.

Jag måste bara berätta vad besiktningsgubben lyckades med. Jag hade köpt en VW Beetle av 2000 års modell i England och gubben som registreringsbesiktade bilen lyckades få den inskriven i registret som en WV 1200 limousin (alltså en bil som slutade tillverkas 1966) med en motor på 120 hk. Den skulle kosta 9800:- att trafikförsäkra och naturligtvis så hade gubbjäkeln passat på att gå på semester och tydligen hade han fått med sig mina papper hem. Det tog mig två dagar i telefon och ett telefonsamtal till Bilprovningens högsta chef innan jag fick reg.beviset rättat så att jag kunde få den påställd.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng