Sv: Re: Byta reflektorer 87-93

Forum Modellspecifika forum OG900 Byta reflektorer 87-93 Sv: Re: Byta reflektorer 87-93

#181148
joh900
Deltagare

@shinyhead wrote:

@joH900 wrote:

Men ni som går i valet och kvalet om ni skall köpa nya glas/reflektorer – gör det! Sån grym skillnad så det finns inte, och då har jag inte ens sett hur ljuset blir, men med tanke på hur reflektorn såg ut så… Tror det billigaste stället (just nu) är Skruvat.
MVH

Hade inte ägnat detta en tanke, men efter att ha sett denna tråd måste det nog bli byta av mina reflektorer. Du köpte reflektor + glas= 648kr/st?
Snålvarianten är väl att bara köpa reflektorer och återanvända glaset….(smålänning 😆 )

Hej!

Precis vad jag köpte 🙂 Med tanke på hur mina glas såg ut så vore det nog så gott som ogjort om jag bara bytt reflektorerna, men skicket på glasen varierar ju kraftigt. Är mycket möjligt att dina är betydligt bättre skick, men just reflektorer/strålkastarglas är ju en detalj som verkligen märks när det är nytt. Inte direkt lätt att ”renovera” befintliga prylar 😀

Ser dock riktigt fint ut med både reflektorer/glas 😉

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng