Sv: Re: Byta till trepunkts (gärna rullbälte)

Forum Modellspecifika forum 90/99 Byta till trepunkts (gärna rullbälte) Sv: Re: Byta till trepunkts (gärna rullbälte)

#162616
kg70
Deltagare

Jag flyttade över rullbälten från en -82a jag skrotar ner till min -69a. Ganska smidigt eftersom det finns fästen för 3-punkt från första årsmodellen på 99orna. Enda kruxet var att rullen från -82an, som sitter monterad på hatthyllan, är större än det övre fästet på de fasta bältena. Detta medför att rullen hamnar för långt fram och kommer i konflikt med ryggen på baksätet. Jag löste det genom att korta rullens fäste något.

Minns inte hur det ser ut på 900 sedan eftersom det är ett tag sedan jag hade någon men om rullen sitter på hatthyllan kan du ta från en sådan. På CC ser det annorlunda ut.

Vad jag förstått säljer skrotarna inte längre bälten men du kan säkert köpa av någon pålitlig person som har koll på sina fordons historik (inga krockar).

K-G

Saab 99 1969, 1970
Saab 90 1985
Saab 9000 Aero 1996
Opel Manta A 1972

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng