Sv: Re: Byta värmepaket

Forum Modellspecifika forum OG900 Byta värmepaket Sv: Re: Byta värmepaket

#193356
cx-t2
Deltagare

Alltså, vi kanske kan enas i att vi tycker olika? Å visst hade det gått mycket fortare att göra det nu igen.

Ni som verkar ha gjort detta förr – jag kan inte riktigt svära på vad det var som läckte på min. Det finns ju tre möjligheter: I delningen av själva kranen, i delningen mellan kran och värmepaketfläns samt i själva spindeln. Vet ni vilken som brukar vara skyldig? Är det typ oringarna, eller?

Tänker lägga permatex form-a-gasket i botten på värmekranens o-ringspår. I med de gamla platta ringarna och därefter göra en planpackning av en gammal innerslang. Sidan av planpackningen som vetter mot värmekranen får form-a-gasket också. Däremot tänkte jag ha ytan mot värmepaketet ren för där är det så svårt att rengöra om det inte blir bra.

I delningen i själva värmeventilens hus har jag redan kletat form-a-gasket å dragit ihop.

Blir detta inte tätt får det bli en skrotvärmekran eller kanske en helt ny (om man fortfarande får tag i dem). Men då borde det vara läckage i spindeln som dömer ut den nuvarande kranen.

/Mattias

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng