Sv: Re: Byta värmepaket

Forum Modellspecifika forum OG900 Byta värmepaket Sv: Re: Byta värmepaket

#193358
turbocab
Deltagare

Det kan nog läcka både i oringstätningen samt inne i själva mekanismen i kranen. Nya finns på Speedparts! Eftermarknads men jag har testat och dom är okey. Det svåraste med denna manövern om vi nu är inne på detta är för mig lite ironiskt nog att inte bryta av metall-armen som sticker ut från kranen, där armen från värmevredet fästs. Jag har nog gjort av några sådana… Bara klantigt, men djävligt irriterande när man står där… Den är rätt mjuk och tål inte mkt alls.

Sen har jag haft en bil där elementet läckte. Jag bytte kran TVÅ gånger och tänkte ”nu djävlar i mig”. Droppet fortsatte…. Då var det elementet som var rötet nertill och läckte, kranen var det inte minsta fel på. Men detta tillhör nog ovanligheterna, dock en risk på bilar som då gått med samma vätska länge och korrossionskydet är borta.

Jag tror mig även sett på nån gammal kran att plasten kort och gått åldrats och böjt sig och då är det inte tätt med ringarna längre. Den andra ytan skulle nog också vart metall, inte bara elementets anslutning.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng