Sv: Re: Byta värmepaket

Forum Modellspecifika forum OG900 Byta värmepaket Sv: Re: Byta värmepaket

#193846
turbocab
Deltagare

Gött. Ja, det tar inte lång tid när man väl kan det… taskigt med packningen där, inte lätt veta alltså. Vi får hoppas det blev tätt denna gången!

Baklagren: Jepp, skitsmidigt på og900! Fram däremot en annan historia, då behövs press och avdragare. Men bakre kassetten är nice som fan.

(offtopic: Bytte värmepaket på Karls 900 i våras, hela kranen med värmeväxlare åkte ut och en ny åkte in. Det tog fan en pisskvart och göra hela jobbet när man kunde det och var två. På mindre än 30 var allt tillbaka och ditskruvat. Sen kom det ingen värme…. Det var stopp i ”nya” paketet jag monterat. Isär med allt igen, då hade mörkret lagt sig. Det tog väl 1,5 timmar då, skruvar försvann, grejor bröts av och djävlar vad vi svor… Så det är lite som ett lotteri det där med värmepaketen…. 😳 )

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng