Sv: Re: Classic Rally tv4+

Forum Övrigt SSR Classic Rally tv4+ Sv: Re: Classic Rally tv4+

#113422
kortnos
Deltagare

Programet ifråga görs av min gamla arbetgivare TITAN televsion, så det innebär att detta är ett lågbudget pgm med smal budget, överarbetade, underbetalda loggare, batchare och klippare, smal förberarbetnigstid, kass redaktionellt arbete, billigaste och kassaste kamererna på marknande o extremt snabb klippningtid, noll kronor i bildbearbetning. allt detta skiner igenom hela pgm. Alltså en helt vanlig typisk produkt från TITAN televsion (som är känd i branchen för göra billiga pgm) så förväntar inte er för mycket av folket från östermalm 😀

Skvaller från inspelningsplats, Persbrant var så omöjlig att ha att göra med när hans bil kångla, så dom var tvungen att följa andra deltagare, bland annat killarna med saaben som vattenslangen brast för, dom var postiva o glada, så där är anledningen att andra bilar o folk fick vara med för detta är egentligen persbrant pgm, (med det visste ni redan)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng