Sv: Re: Delning av forumet

Forum Övrigt Allmänt Delning av forumet Sv: Re: Delning av forumet

#169784
lars2t
Deltagare

Hej Anders, ja det skulle lösa ett problem.

Kan vi sedan ordna så att det går att välja att enbart titta på en modell, med stöd från angivelsen som i din lösning ovan, skulle det också lösa mycket.

Då menar jag på så sätt att olika modeller inte ”drunknar” i andra modellers inlägg. Då kan du lätt hålla koll på de senaste inläggen för just ditt intresse utan att egentligen behöva kontrollera modell loggan i en flod av trådar. Du är redan inne bland enbart trådar som gäller din modell.

Om vi skall ha motor, chassi, trim indelning därefter kan ju diskuteras, men jag skulle tycka att det vore smakligt. Du skulle slippa att leta i en samlad fora för en modell, när du t.ex vill hitta hur många varv som är lämpligt att kapa på en V4 och vilken fjäder som är bäst att använda.

Vill man titta på allt skrivet så kunde man kanske låta bli att välja modell när du loggar in. Då kan du fortsätta dränkas av allt trevligt som skrivs… ungefär som nu. (en viss ironi)

Lars

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng