Sv: Re: Delning av forumet

Forum Övrigt Allmänt Delning av forumet Sv: Re: Delning av forumet

#169794
jean
Deltagare

Ojdå.. Undrar om man vågar fråga nån eller diskutera med någon om man råkar åka på någon SAAB-träff.. Nu har jag ju betalat mig in i denna fina klubb, men tänk om jag inte skulle vara betalande medlem.. Då får jag inga svar på frågorna då eller?

Ja, jag är sarkastisk nu men jag tycker det är absurt att säga ”Jag talar inte med dig för du är inte medlem”. Hur i hela friden har ni tänkt få medlemmar till klubben då? En viktig fråga är också: ”Vad får de/vi för sin medlemsavgift?

Min uppfattning är att man i ett forum ska bete sig exakt likadant mot varandra som om man träffades i ”riktiga livet”. Jag tror inte någon hade undvikit en diskussion i verkligheten om någon nyfiken icke-medlem kommit med frågor/synpunkter. ”ÄR du inte medlem? Nej, då diskuterar jag inte med dig”. Det är snudd på sekterisktiskt att tänka så tycker jag.

För övrigt pågår liknande diskussioner i många andra forum där jag är medlem, många är väldigt påstridiga att dela upp/skapa nytt o.s.v för att inläggen i forumen ”är fel” och ”ointressanta”. Jag förundras över det förhållningssättet, det är ju bara att undvika att läsa inläggen? Givetvis är det bra med en tydligare kategorisering för att på så sätt enklare få överblick på det som intresserar en eller inte. Men hur det ska gå till kan jag inte riktigt förklara, dock finns det goda förslag tidigare i denna tråd.

Och, ja, jag ifrågasätter starkt min medlemsavgift i klubben.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng