Sv: Re: Delning av forumet

Forum / Övrigt / Allmänt / Delning av forumet / Sv: Re: Delning av forumet

    februari 28, 2011 at 08:42 #169794

    Ojdå.. Undrar om man vågar fråga nån eller diskutera med någon om man råkar åka på någon SAAB-träff.. Nu har jag ju betalat mig in i denna fina klubb, men tänk om jag inte skulle vara betalande medlem.. Då får jag inga svar på frågorna då eller?

    Ja, jag är sarkastisk nu men jag tycker det är absurt att säga “Jag talar inte med dig för du är inte medlem”. Hur i hela friden har ni tänkt få medlemmar till klubben då? En viktig fråga är också: “Vad får de/vi för sin medlemsavgift?

    Min uppfattning är att man i ett forum ska bete sig exakt likadant mot varandra som om man träffades i “riktiga livet”. Jag tror inte någon hade undvikit en diskussion i verkligheten om någon nyfiken icke-medlem kommit med frågor/synpunkter. “ÄR du inte medlem? Nej, då diskuterar jag inte med dig”. Det är snudd på sekterisktiskt att tänka så tycker jag.

    För övrigt pågår liknande diskussioner i många andra forum där jag är medlem, många är väldigt påstridiga att dela upp/skapa nytt o.s.v för att inläggen i forumen “är fel” och “ointressanta”. Jag förundras över det förhållningssättet, det är ju bara att undvika att läsa inläggen? Givetvis är det bra med en tydligare kategorisering för att på så sätt enklare få överblick på det som intresserar en eller inte. Men hur det ska gå till kan jag inte riktigt förklara, dock finns det goda förslag tidigare i denna tråd.

    Och, ja, jag ifrågasätter starkt min medlemsavgift i klubben.