Sv: Re: Delning av forumet

Forum / Övrigt / Allmänt / Delning av forumet / Sv: Re: Delning av forumet

    mars 1, 2011 at 22:49 #169916
    jean wrote:
    Anledningen till att jag funderar på medlemsavgiftens vara eller icke vara för min del är att det ger “för lite för pengarna”. Jag “Köpte in mig” i klubben mest för att kunna köpa billigare reservdelar till mina gamla 99:or, och det är förvisso “värt” väldigt mycket.

    Men: Ser man det så här, att man hellre vill se många SAABar rulla på vägarna, så tar jag hellre en måttlig prishöjning på reservdelarna för att på så sätt sponsra de som lägger ner stor tid och möda på reservdelarna istället för att betala en medlemsavgift i en klubb.

    Att få gå på årsmöte är inget som alls lockar. Läsa Bakrutan, jodå, kan vara hyfsat intressant läsning emellanåt men i ärlighetens namn så är det ofta det skrivs om områden som inte intresserar mig det minsta. Således så ger ett medlemskap för litet för mig, därav att jag tvekar om att fortsätta betala.

    Jag förstår liksom inte resonemanget… “ger mig för lite” ?
    Om det handlade om tusenlappar per år kunde jag förstå det men vi pratar om en kostnad som är mindre än vad mitt tobaksintag kostar i månaden och säkert mindre än vad helgspriten för många kostar på en helg.

    4st bakrutan
    försäkringsförmåner
    egen reservdelshantering
    ibland rabatt på saker utanför klubben
    viss klubbregalia till bra pris

    För hundralappar per ÅR ! Va e problemet ?