Sv: Re: Delning av forumet

Forum Övrigt Allmänt Delning av forumet Sv: Re: Delning av forumet

#169916
le20 thomas
Deltagare
jean wrote:
Anledningen till att jag funderar på medlemsavgiftens vara eller icke vara för min del är att det ger ”för lite för pengarna”. Jag ”Köpte in mig” i klubben mest för att kunna köpa billigare reservdelar till mina gamla 99:or, och det är förvisso ”värt” väldigt mycket.

Men: Ser man det så här, att man hellre vill se många SAABar rulla på vägarna, så tar jag hellre en måttlig prishöjning på reservdelarna för att på så sätt sponsra de som lägger ner stor tid och möda på reservdelarna istället för att betala en medlemsavgift i en klubb.

Att få gå på årsmöte är inget som alls lockar. Läsa Bakrutan, jodå, kan vara hyfsat intressant läsning emellanåt men i ärlighetens namn så är det ofta det skrivs om områden som inte intresserar mig det minsta. Således så ger ett medlemskap för litet för mig, därav att jag tvekar om att fortsätta betala.

Jag förstår liksom inte resonemanget… ”ger mig för lite” ?
Om det handlade om tusenlappar per år kunde jag förstå det men vi pratar om en kostnad som är mindre än vad mitt tobaksintag kostar i månaden och säkert mindre än vad helgspriten för många kostar på en helg.

4st bakrutan
försäkringsförmåner
egen reservdelshantering
ibland rabatt på saker utanför klubben
viss klubbregalia till bra pris

För hundralappar per ÅR ! Va e problemet ?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng