Sv: Re: Den lever!

Forum Modellspecifika forum 90/99 Den lever! Sv: Re: Den lever!

#74324
staffanv
Deltagare

Tja, det var en bit på vägen. Nu vet jag iaf att bensinpumpen är OK (frågan är om jag sla montera tillbaks originalpumpen eller låta piratpumpen sitta kvar) och att motorn går (någorlunda bra) om den får bensin. Det borde vara stopp antingen i tanken eller i röret. Jag ska skaffa lite längre slang så kan jag komma åt att provblåsa.

I Haynes står det att om man ska montera bort tanken ska man först tömma den genom någon avtappningsventil. Men det står ingenting om var den sitter. Hur gör man det? Eller ska man bara använda en sughävert?

Nu har dessutom tidsfristen för att fixa tvåorna gått ut så det blir väl att åka och besiktiga igen, få tvåorna bekräftade (fast vindrutetorkarna funkar nu) och få en månad till på sig att få bilen till en verkstad.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng