Sv: Re: Den opalgröna skönheten!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Den opalgröna skönheten! Sv: Re: Den opalgröna skönheten!

#171468

Tack för alla positiva och trevliga kommentarer!
I morse tog jag Saaben till jobbet och möttes av härliga kommentarer från kollegorna. Någon tyckte att den matchade hennes nya dunjacka, andra kallade färgen för spygrön…ja, sånt får man väl stå ut med! Det är också trevligt att få så många kommentarer av okända personer när man parkerar, t ex ”En sådan hade min pappa när jag var liten” eller ”En V4:a var min första bil en gång i tiden”. Den väcker minnen, V4:an!
Bredvid den opalgröna parkerade min kollega med sin 2 veckor gamla metallicröda Audi A3 Tdi. Jag skänkte en flyktig tanke över vad olika saker vi kan spendera våra pengar på…eller så är det jag som förverkligar det andra bara funderar på att göra? Vem vet?

En bild på den bruna inredningen – så retro, så trendigt idag! Det enda som ska fixas är att sy igen 2 små hål/revor på förarstolen, annars är stolarna i mkt bra skick.
Fotbollsfälgarna ska putsas upp och snyggas till innan jag skiftar över däcken.
I dörrarna sitter ett par Philips högtalare, kvadratiska. Kan de vara original från 1976 tro? Bilen är ju utrustad med en antenn, men ingen radio har jag hittat! Inga hål efter någon konsoll eller att radion har suttit i handskfacket. Mysko…Kanske någon radio aldrig blev monterad?
Sista bilden visar vädret när jag körde hem den. Värmen i bilen, samt defrotster, fungerade utmärkt, nästan att det blev för varmt för benen.
En orange pläd i baksätet borde väl förgylla bilen?
Såklart jag ska fixa nummerplåten fram. Tack för tipset i Klassiker och indiskt gula är också läckra. Saab hade ett par härliga färger i mitten av 1970-talet!

Saab 96 GL- 78, orkidévit
Yamaha FZ6 S2 - 08, midnight black

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng