Sv: Re: Den opalgröna skönheten!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Den opalgröna skönheten! Sv: Re: Den opalgröna skönheten!

#171584

Har hittat antennsladden för ev radio, men inga spår efter var den har suttit. Kan det vara så att antenn + dörrhögtalare för förinstallerade, men ingen radio? Kommer ihåg att min pappa aldrig ville ha någon radio i sina 99:or – kanske denna bil hade en likadan ägare?
Nu vill jag ju att det ska se ”tidstypiskt” ut, men samtidigt ha möjligheten att lyssna på t ex IPhone eller mp3. Lösning?
På önskelistan står därför en radiokonsoll att sättas under friskluftsintaget. Sedan en äldre radio att montera i konsollen. (Det kanske finns nytillverkade bilradio i gammal tappning..eller?)Kan man koppla ihop en äldre apparat med ny teknik?

Jag har också skickat efter äldre reg.bevis från Riksarkivet för att spåra bilens historia. Man undrar ju hur många opalgröna som finns kvar egentligen idag. Hur många tillverkades i kulören 75 – 77? Antal 95:or och 96:or? En 95:a är jag skyldig till att den gick till skroten. Saabs tävlingsbilar hade ju den opalgröna kulören 76 – 77 – hur många sådana finns kvar?
Hur kan man söka i vägregistret över reg. fordon? Måste man inte ha tillstånd?

/Ann

Saab 96 GL- 78, orkidévit
Yamaha FZ6 S2 - 08, midnight black

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng