Sv: Re: Det går överstyr med alla dessa SAABAR

Forum Modellspecifika forum OG900 Det går överstyr med alla dessa SAABAR Sv: Re: Det går överstyr med alla dessa SAABAR

#188985
big nyz
Deltagare

Tackar! Det är väl så med allt att ivern är störst i början. Jag bävar nog lite för att jag en dag plötsligt ska liksom vakna upp och finna mig stående i mitt lider med gungigt, glest plankgolv, hukad över beståndsdelarna av en fyrväxlad låda… och fråga mig vad som hände med det där ursprungliga ”nästa helg ska jag ägna åt att lyfta ur högtalaren och leta fram tryckvakten!”

Vad gäller det att du Turbocab vore för gammal för nirvana numera så måste jag dessvärre säga att jag tvivlar lite. Nu vet jag ju inte din ålder, du kan ju faktiskt vara upprörande gammal, men eftersom du hänvisar till åren 2003-2007 som någonslags höjdpunkt i din (ungdomsliga?) Saab-iver så kan du ju inte vara alldeles lastgammal… Månne du inte når fram till många andra andningar ännu!

Och du ReinO, jag gillar dina vinterhjul på Gamle Svarten! Faktiskt så mycket att jag skaffat en uppsättning små navkapslar (vad sägs om begreppet ”gubbkapslar”?). Men tyvärr har mina fälgar inte de där plåthakarna som man knäpper fast dem i, så jag får smida ihop något. Eller besöka skroten när snön smält bort… Har du nån smart idé hur man lätt kunde fixa dit något slags clips?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng